Totale IT ontzorging in het cloudtijdperk!

Schrijf u nu in voor een inspirerend event en een optionele acrobatische vlucht in de Leaseweb Extra 330 LT.

Download het rapport

Round Table Event

De uitdagingen voor managed service providers zijn talrijk: klanten willen steeds verdere ontzorging, tegen een concurrerende prijs. MSP’s gaan daarbij direct de strijd aan met giganten als Google, Amazon of Microsoft. Hoe ziet de toekomst van de managed service provider eruit? Om deze vraag te beantwoorden en daarop voor te bereiden, hield Leaseweb in mei en juni 2019 inspirerende round tables voor managed service providers, onder leiding van Dutch IT Channel.

Deelnemers spraken over onderwerpen als:

  • Betekent de komst van Google, Amazon, Alibaba en Microsoft het einde van het huidige businessmodel? Hoe staat de managed service provider ervoor, welke prioriteiten moeten er gesteld worden?
  • IaaS, PaaS, SaaS, CaaS, DRaaS, STaaS, ... moet een MSP vandaag de dag overal KaaS van hebben gegeten? Is het voor een managed service provider beter om te specialiseren of om te zoeken naar manieren om een brede, end-to-end dienstverlening aan te bieden?
  • Welke disruptie in de cloud zal in de markt van managed service providers een grote impact hebben in de volgende vijf jaar?

Bereik als service provider ongekende hoogten

Verzeker uw toekomst als service provider en download het rapport nu.